maanantai 31. joulukuuta 2012

Mietteitäni ~ vuosi 2012

Vuosi sitten, tänä samaisena päivänä, toivon yhtä asiaa. Sitä, että huominen päivä olisi aina parempi kuin tämä päivä, ja että elämä muuttuisi helpommaksi. Sain kuitenkin todeta niinkin yksinkertaisen asian, että mikään päivä ei ole samanlainen, välillä se on parempi, välillä taas päinvastoin. Mitään ei saisi pitää itsestäänselvyytenä, ei edes sitä huomista. Vuoden varrelle mahtui omassa piirissäni yllättäviä ikäviä sattumuksia niin ihmisille, kuin eläimillekin. Vaikka tälle vuodelle on mahtunut surua, en voi kieltää, etteikö se olisi ollut onnellinenkin.

 
Tänä vuonna aloitin uuden opettelun - elä päivä kerrallaan, ja korkeintaan huomisessa. Itse olen sellainen, että suunnitelmissani ja ajatuksissani viiletän jopa kuukausien päässä. Nyt olen opetellut irroittamaan tulevasta ja elämään niissä hetkissä, jotka ovat lähellä.

Päällimmäisenä mielessä on Siltteri, ja se, ettei häntä enää ole. Vaikka se kuinka ikävältä tuntuukin ja samalla kaipaa niitä yhteisiä hetkiä, kuitenkin on hyväksynyt, että ehkä näin kuului tapahtua. Raskaan päätöksen myötä elämässä tuli aloitettua uusi luku, ja sitä lukua minä nyt käyn.


Kun taivaalle katson ja tähden nään,
muistan sinua, ystävää.
Kirkkaana muistosi säilytän,
tähtitaivaalle tuulessa terveisen lähetän.

Vuoteen 2012 on mahtunut paljon ajattelua ja uusia kokemuksia. Toukokuussa valmistuin haluamaani ammattiin, mutta tulevaisuudessa näen kuitenkin edelleen opiskelun. Kesällä jäimmekin Pihvin kanssa kotiin, emmekä lähteneet muualle laitumelle, kuten aina kaikkina vuosina aikaisemmin. Teimme yhdessä monenlaisia asioita, ja ennenkaikkea nautimme siitä, että olimme nyt kotona. Olen iloinen, sillä minun ja Pihvin luottamus on vahvistunut entisestään ja uskon, että tulevaisuudessa tavoitteidemme saavuttaminen on vieläkin helpompaa.

Jos mielialaani mietin tällä hetkellä, se on onnellinen. Minulla on ihana perhe ja Mika, maailman paras ponikaveri Pihvi, ammatti, mukava työ, elämänrytmi kohdallaan ja pieni enkelihevonen siellä jossain niin kaukana, mutta samalla tässä lähellä. Lisäksi tämän enkelin ei tarvitse jännittää tänä vuonna raketteja, sillä niiden aika siellä jossain on ohi ♥

Haluan toivottaa sinulle onnellista ja toiveikasta uutta vuotta 2013, joka pitää toivonmukaan sisällään kaikkia ihania asioita - niin sinulle, kuin minullekin!

 
~ Anna
 

15 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi! :)
    Ois kiva jos kävisit kurkkaamassa minun blogin :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti blogistasi ja oon ollutkin jo pitkään lukijana :) Aina ihania kuvia ja asiallista tekstiä, hyvä!

    VastaaPoista
  3. Iiihana Pihvi-poni<3 Mielenkiintoinen blogi, jään innolla seuraamaan (liityin siis lukijaks), mitä tuleman piti! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvin kirjoitettu teksti ja todella suloinen toi pihvi-poni!(:

    VastaaPoista
  5. Ihania hepoja. Teksi on selvää ja kivaa luettavaa! :)

    http://inkajakauraturvat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Päädyin hevostallinetin kautta blogiisi ja totesin, että se on paras blogi pitkään aikaan. Kirjoitat kauniisti ja selkeästi, etenkin kirjoituksesi Siltteristä sai kyyneleet kohoamaan silmiini. Syvä osanotto suureen suruun!
    Jään ehdottomasti seuraamaan blogiasi, sen selkeä kieli eroaa massasta ja muutenkin elämäsi vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva blogi, kivoja postauksia ja hyvää tekstiä. :) Liityn lukijaksi.

    VastaaPoista
  8. Ehkä sulosin poni ikinä! Tosi hyviä postauksia sulla on kans, liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista