sunnuntai 12. elokuuta 2012

Villivarsan kuvaus toukokuussa


Törmäsin tuossa siivotessani kesäkuun Villivarsa-lehteen, jossa poninen kannessa komeilee. Tulin hieman muistelleeksi jutuntekopäivää, ja ajattelin koota siitä tämänlaisen pienen erikoispostauksen. Toukokuussa taisin mainita jutusta vilaukselta, mutten perehtynyt siihen sen tarkemmin jutun salassapitämisen vuoksi. Toukokuun viimeinen päivä lehti sitten ilmestyi kauppojen hyllylle - itse koulun valmistujaisjuhlani jälkeen kipitin juhlamekossa läheisen Prisman lehtihyllylle hakemaan lehden.

Tämän kirjoituksen kaikki kuvat on ottanut valokuvaaja Suvi Elo. Esittelyn jutusta voit lukea täältä.




Valmistautuminen haastatteluun omalta osaltani oli oikeastaan se, että kun tiesin etukäteen haastattelun laadun ja aiheen, muistelin ja kertailin hieman kuluneita vuosia. Pihvin laitoin kuntoon harjaamalla ja valitsemalla varusteet. Sen kummemmin ei valmisteluja ollut, taisin kylläkin tallipihan haravoida! :D

Alkuun oli haastattelu, joka kesti arviolta tunnin, kysymykset laidasta laitaan. Tämän jälkeen Siltteri meni talliin, ja Pihvistä otettiin muutamat juoksukuvat tarhassa. Muuten yleensä niin innoissaan juokseva poni päätti olla oikein näppärä, eikä kunnon juoksua sitten irronnut sitten millään! Ponia kiinnosti vain kameran pitkä putki, johon ei tietenkään saanut koskea. :( Tämän jälkeen Pihville valittiin muutamista vaihtoehdoista lännensuitset ja valittiin tausta kansikuvaehdokkaita varten. Kuvat päädyttiin ottamaan yläpellollamme taivasta vasten.



Tämä kuva päätyi lehden kanteen.




Kuvailujen jälkeen valjastin ponin ja suuntasimme alapellolle ottamaan muutamat kuvat ajosta. Onnistuneiden otosten (ja hyvin epätavallisen lyhyen ajon) jälkeen purin varustuksen, harjasin ponin ja otimme vielä yhteiskuvat minusta ja Pihvistä yläpellolla. Siltterikin oli alun juoksutusten jälkeen päässyt tallista ja viimeiset kuvat olivatkin sitten Pihvin ja Siltterin yhteiskuvien otto, kun kaksikko niin onnellisesti ryhtyi rapsuttelemaan toisiaan.

Kommentit jälleen tervetulleita! :)






Koskaan ei tiedä, onko aikaa paljon vai vähän.Yhtäkkiä huomaa, se päättyykin tähän.
Ystävän kanssa on helppo kulkea se elämän viimeinen matka ja tämän rinnalle nukahtaa  

13 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
  2. Villivarsan kautta löysinkin tämän blogin. (:

    VastaaPoista
  3. Minäkin sun blogis Villivarsasta bongasin :) kiva postaus

    VastaaPoista
  4. voi <3 ihana postaus! upeita kuvia

    VastaaPoista
  5. IHANA ulkoasu! Voisit tehdä videopostauksen pihvistä kun se juoksee irtona kentällä? Kivaa vaihtelua olisi (:

    VastaaPoista
  6. Tuli tässä mieleen kun näitä kuvia katselin, että mikä mahtaa olla ponin säkä kun niin isolta kuvissa näyttää. Ja blogin ulkoasu näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
  7. Pihvi on todella suloinen ja ihanan oloinen poni. Ylikorkeat shetlanninponit ovat melkein aina ylikorkean rakastettavia!

    VastaaPoista
  8. Rakastan tuota runoa "koskaan ei tiedä, onko aikaa paljon vai vähän, yhtäkkiä huomaa, se päättyykin tähän" <3

    VastaaPoista