perjantai 23. syyskuuta 2011

Ostotarjous ennen starttia


Nyt se sitten ilmestyi, nimittäin Kärryillä-lehti! Lehti on siis ravinuorten ja Suomen Poniraviyhdistys ry:n jäsenille tarkoitettu, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Se, miksi tästä lehdestä nyt höpisen, johtuu siitä, että Pihvistä on juttua tässä syyskuun numerossa! Itselle ei tätä kyseistä lehteä tule, joten olen hieman saanut kalastella tätä netistä, ja Hevostalli.netistä sitten tärppäsi ja sain aamupäivällä lehden kotiin. Hienon jutun Paula oli kirjoittanut, kiitokset hänelle!



Juttu Shetlanninponilla russia vastaan käsittelee ylikorkean shetlanninponin kanssa kilpailemista B-kategoriassa. Toivonmukaan radoilleen ylikorkeaa poniaan harkitsevat ottavat tästä vinkistä vaarin ja uskaltavat lähteä mukaan radalle. Harrastuksen ei tarvitse olla niin totista, ja omilla, realistisilla tavoitteilla pärjää pitkälle. Olisin halunnut skannata jutun tänne blogiin, mutta skanneri ei ollut kovin yhteistyöhaluinen kanssani, joten tyydyin napsimaan muutamia kuvia jutusta tänne katseltavaksi.




Lehtijutusta blogitunnustuksiin – näitä on viimepäivinä satanut muutamia kappaleita Pihvinkin blogiin. Kiitoksia tunnustuksista, Iitu, Tarz ja Piia!  Laitanpa minäkin itseni likoon ja vastailen näihin. :)

1. Suosikkiväri – näitä on monia, sanoisinkohan vaaleanpunainen ja limenvihreä.
2. Suosikkieläin – hevonenhan se, marsut ja kissat tulevat hyvinä kakkosina.
3. Suosikkinumero – se taitaa olla 13.
4. Suosikki alkoholiton juoma – kylmä vesi, muumilimsa tulee sen jälkeen.
5. Facebook vs. Twitter – Twitteriin en ole oikeastaan tutustunut laisinkaan, ja Facebookissa tulee käytyä melko ahkerasti, joten ensimmäinen.
6. Intohimoni – tähän onkin vaikea vastata! Taitaa olla vaaleanpunainen, vaatteissa tai muissa tekstiileissä. Tämän lisäksi kastiin voisivat kuulua myös hajuvedet, herkkujen syöminen ja hevosten rapsuttelu.
7. Saada vai antaa lahja? – Toisten ilahduttaminen on kivaa, joten antaa lahja.
8. Suosikkikuvio – hmm, enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi. Varmaankin perus sydämet ja kukkaset.
9. Suosikkiviikonpäivä – keskiviikko & perjantai.
10. Suosikkikukka – gerbera.

4 kommenttia:

  1. Julkkikset :) Tällänen juttu olisi pitänyt kirjoittaa jo ajat sitten! Jos vaikka Pihvi olisi saanut kilpakumppaneita, jotka kenties jutusta rohkaistuisivat. Onnistuisikohan jutun "kopioiminen" kuvaamalla niin, että mahtuisi kokonaan kuvaan? Olisi kiva lukea koko juttu, kun ei täällä taida kellekään tutulle tulla Kärryillä-lehteä... (Itse käytän usein kopiokoneen asemasta kameraa ;D ) Terveiset kaikille! Meille tulikin uusi asukki, tietoja löytyy kotisivuilta. :)

    VastaaPoista
  2. Oho en huomannut että sullakin näitä tunnustuksia jo useampi kappale, mutta eipä tuo ole niin justiinsa.
    http://kilokirsikoita.blogspot.com/2011/09/blogitunnuksia.html

    Btw varmaan aika mielenkiintoista lukea juttua omasta ponista (:

    VastaaPoista
  3. Harmi ettei minulle enää tule Kärryillä -lehteä.. Itse kuvasin lehteen sen jutun Lappeen kunkkareista ja sen lehden kansikuvakin oli miun ottama.. :D

    VastaaPoista
  4. Juttu löytyy nyt myös netistä, http://www.hippos.fi/files/2440/Karryilla_3_11_verkko.pdf .

    Mukavaa, että pidit! :)

    VastaaPoista